On the road again …..23/8

Hallå!
Ja då var det dags igen, för en ”liten” resa ……..

untitled
Jajamän, träsmak i rumpan och det lär ta ett tag att veckla ut kroppshyddan ur bilen när vi stannar, men annars så , tummen upp!
Sitter här och inväntar ”farfar” Åke som blir nedskjutsad av husse från Piteå, vidare mot Hudik där vi hoppar in i Lisas bil där Jackpot är med och sen vidare mot Kolmårdstrollens rike där fröken Martinsson & Odd ansluter, vad himla trevligt vi ska ha, och mungiporna brukar ju hamna åt rätt håll av sig själva på sådana här´a resor, om någon har mungiporna nedåt så får vederbörande genast ställa sig på huvudet så har vi löst problemet, då är dom åt rätt håll igen!

Igår kväll åkte vi till en tjärn och badade, sista kvällen med gänget liksom, HUA, hur ska lilla sladdisen klara sig utan matte i fem dagar????? För att inte tala om hur matte kommer att sakna honom, och Lukas också naturligtvis.
Moa5Moa6Moa7Moa8Moa9Moa11Moa12Moa13Moa14Moa10Moa15
Innan vän av ordning påpekar att valpen alldeles för långt ute och simmar så kan jag lugna med att han är precis där det blir så djupt att han inte bottnar.
Moa16
Han och Busen är badpojkarna, Tutan och Lukas håller sig vid vattenbrynet.
Vilken härlig kväll, hoppas att det är väder nästa vecka för en repris!

Vi harvar på och tränar vänstervarv, det blir inte bättre än så här, bara matte håller nerverna i styr  så ska det nog gå bra!
Ulrika kom förbi så hon fick springa lite med Qross för att se om han blev lite alertare i snöret, men det var ingen större skillnad.
144142131130129128127126125
Goknulen!

124
Jag hade en vision om att ta en bild i månaden på samma plats ……av det blev inget men vid 6,5 månader i alla fall, nästa får väl bli på ettårsdagen!

Och ett till litet barn har fastnat på linsen, självklart när man får besök av liten Moa 2,5 månader att kameran måste fram!
Moa22
Jamän det var väl allt för nu, det blir väl en liten reseberättelse till veckan kan jag tro!
Ha det bäst / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s