16 veckor

Hallå!
Det sprack visst igen …….målet att blogga varje vecka …….men nu så, varannan vecka är ju inte fy skam det heller, det gäller att rätta kappan efter vinden och segla med i de nya förutsättningarna.
9 år kvar till pension …….om jag ska jobba till 65 ……förhoppningsvis så drar vi in storkovan på vårt v75 spel på jobbet så att jag kan kasta av mig vårdrocken typ nästa vecka.
Jag har ju varit ledig en hel del sen den första april då den lilla luddskallen flyttade in.
8 pass som alla legat på helgen har det blivit hittills, idag ska jag jobba på ledig dag då en kollega ville byta, sen jobbar jag mina första mitt i veckan pass till veckan måndag och onsdag ……. och sen är det semester till midsommar.
Det är väldigt lätt och trivsamt att vänja sig vid lediga dagar och som det ser ut nu när ledningen jobbar som små skållade troll för att ta bort all arbetsglädje och lägger fram den ena idiotiska idén efter den andra, som sedan ombestäms med det snaraste när insikten om att det behöver anställas folk för att få ihop schemat på ställen som INTE behöver vara fler i arbetsgruppen landar med ett brak på deras skrivbord.
Ja herrege, jag kanske ska sadla om och bli politiker, det verkar behövas nån med verklighetsförankring där uppe på kontoret!
Fast …….. sådana där som sitter och bestämmer jobbar dagtid ……det funkar ju inte i min sinnevärld.
15 veckor2
15 veckor 17,7 kg
16 veckor31
16 veckor 20,1 kg
Det lilla livet växer ……så det knakar, vissa veckor mer än andra.
Galna krokodilrullningar med tillhörande huggande käftar avklingar så sakteliga ……han börjar inse tjusningen med att vara nära och bli kliad på magen.
Och rumsrenheten kan vi snart bocka av också, det är ytterst sällan som det händer en olycka inomhus så moppen fick flytta tillbaka in på toa för två veckor sedan.
Det är lite svajigt till och från med magen på nätterna, händer att det ligger en hög med ”gröt” vid dörren, men inte varje natt.
Mellan 4-5 på morgonkvisten brukar det vara dags för första morgontoan, det är snabbt avklarat och sen sover vi med lite tur till 5.30 -6.00
Så nu kan vi snart flytta ner till ”rätta” sovrummet, inte för att det går nån nöd på oss uppe så länge sommaren lyser med sin frånvaro, kallt blött och ruggigt, inga sommarkänslor här inte!
valpkurs 15 veckor29 valpkurs 15 veckor28 valpkurs 15 veckor26 valpkurs 15 veckor25 valpkurs 15 veckor24 valpkurs 15 veckor23 valpkurs 15 veckor22 valpkurs 15 veckor21 valpkurs 15 veckor20 valpkurs 15 veckor18 valpkurs 15 veckor17 valpkurs 15 veckor16 valpkurs 15 veckor15 valpkurs 15 veckor14 valpkurs 15 veckor13 valpkurs 15 veckor12 valpkurs 15 veckor11 valpkurs 15 veckor10 valpkurs 15 veckor9 valpkurs 15 veckor30
Valpkurs!
Jag är så himla glad att vi anmälde oss, Qross är så duktig och jag också faktiskt! Ulrika kom och var publik förra söndagen så då tog jag med kameran så att hon kunde fota oss.
16 veckor48 16 veckor47 16 veckor46
Trött och nöjd valp när vi gjort nåt skoj.
Vi har även varit på ringträning vid två tillfällen då premiären närmar sig med stormsteg, så duktig även där, han kopplar direkt vad det går ut på, inte en antydan till att hoppa och leka när vi springer, att stå still går bättre och bättre, vi tänjer på hur lång tid han kan koncentrera sig. Nästa steg är att kunna plocka lite med benen ……tanken är ju att han ska ställa sig själv så att jag slipper fippla på så mycket.
Nu är det ju bara babyklass till att börja med så jag tänker inte härja så mycket med honom.
14 veckor76
Quest For Fame ” Fame” wish you all the best whith her Stephen, Jeanette and Emily ! ❤

14 veckor75 14 veckor74 14 veckor73 14 veckor72
Förra veckan tog vi en stökresa till Ljusdal där syrran Fame bott kvar, hon blir hämtad idag av sin nya engelska familj så vem vet om vi ses nån fler gång?
16 veckor42 16 veckor32
Qrosselossen ❤ det blir tydligare och tydligare vilken personlighet han kommer att landa i, han har lugnat ner sig betydligt, inte för att han härjat på dygnet runt förut men det var svårt att få kontakt utan att han gick upp i spinn och blev helt bitgalen.
16 veckor44 16 veckor45
Hela familjen samlad på kontoret!
16 veckor34
Tålmodig liten farbror ❤ Senaste veckan har jag inte varit speciellt flitig med kameran då vädret inte har inbjudit till att ta med den på promenad.
15 veckor6 15 veckor5 15 veckor4 15 veckor7
Förra helgen tog jag med mig Qross och kameran, jag hade en vision om att få fina bilder då regnet dunstade från backen i den sol som försökte bryta sig genom molnen ……jo tjena! efter dessa bilder i början på promenaden så öppnade himlen sina portar och vi var fullständigt plaskblöta när vi kom tillbaka till bilen …….och då tittade solen fram men lusten att fota en valp som ser dränkt ut infann sig inte så det där dunstandet kunde ta och dunsta nånstans där solen aldrig lyser faktiskt!
16 veckor43 16 veckor33
16 veckor40 16 veckor39 16 veckor37

16 veckor41
Sötchock, gulligare rumpa får man söka efter!
16 veckor35 16 veckor36
Valpmössan växer och frodas, luddskalle är namnet för dagen ❤
Nä, nu börjar det dra ihop sig till en promenad om det ska jobbas sen, ska bli skönt med semester till veckan för nu drar det ihop sig till att starta upp mackapären igen och knåpa ihop ett nytt nummer av sennenbladet, hoppas att jag kommer ihåg på ett ungefär hur jag gjorde förra gången, fast å´andra sidan så är jag ju uppe före tuppen nuförtiden så det får väl bli morgonpass på redaktionen för att fnula!
Trevlig helg / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s