Nu är det semester igen! 7/7

Hua vart sitter bromsen???? Tiden går alldeles för fort och underbart är kort har visst någon vis konstaterat!
Njuter för fullt av utslagna pioner och tackar vädergudarna för att dom inte skickar på oss ett slagregn i dessa få dagar som dom blommar.

161

7

Nåja, det är bara att hålla i sig i svängarna och gilla läget, nu står det ju åter semester på schemaraden efter tre veckors arbete ( sen att jag varit ledig under veckorna och bara jobbat under helgen är ju en smärre parantes )
Hussen är ju på vift igen, denna gång i Estland så då fick hundarna vara hos Magnus i lördags, jag hann bara dumpa dom där och komma upp på jobbet så fick jag ett sms, ”fästing på Lukas” Jaha, tillbaka ut i bilen där jag har ett förstahjälpen kit för hund med en som det visade sig helt värdelös fästingplockare, men bort kom det lilla krypet, härligt att ha en så utomordentlig fästingfinnare!

I onsdags var det sennenaktiviteter på agendan, det är bara att inse att lusten att träna drag lyser med sin frånvaro, det skulle säkert vara annorlunda om fler var intresserad så att vi kunde peppa varandra men just nu känns det som att jag bökar på med denna tunga kärra av och på bilen bara för att jag har sagt att det ska vara så, inte för att jag vill, så nu badar vi istället, mycket roligare!
Nu var ju inte vädret direkt på våran planhalva men efter lite regn blev det sol igen, precis som det är sagt!

135
Rosa & regnbågen!

144 145 149 153 158
Lite mentaltest att gå över gungande broar!

160
Det var bara hanar på denna träff, stackars Niico som är kastrerad blev uppvaktad flitigt av dom andra.
Han där längst bak, med ögonen i kors var värst, undras vems det kan vara ???
Hmm, imorgon blir det ett veterinärbesök i alla fall och en kemisk kastrering så får vi se om bästa busbullen kommer ner i ”normalnivå” det är ju knappt att man orkar med den så inse hur det är när kan skruvat upp sig några extra snäpp ………. OOOOOLIDLIGT skulle jag vilja påstå!

Torsdag kväll gick vi en fin runda i Selångerdalen.164 165 166 167 168 169 173 174
Jag tyckte att sällskapet skulle gå in i ruinen och få hundarna att hoppa upp på kanten så skulle jag stå på baksidan och fota …………
Ulrika hann bara tänka tanken hur i all världens tider hon skulle få upp hundarna där så svingade sig liten farbror minsann upp ??? Han som inte kan få in sin korta lilla kropp i bilen utan hjälp?
Ja där ser man!
och sitta still i grupp kunde han också, idel överraskningar!

På fredagen var jag väldigt effektiv, prommis med Santoz på förmiddagen, badade båda hundarna mitt på dagen och sen på kvällskvisten blev det nya foton tagna på valparna hos Malin.

177 178 179 180

186 188 184 197 212 218 214

Ja det är inte konstigt att veckorna flyger iväg, det är full rulle om dagarna!

134
Om det med bild skulle beskrivas en hund som bär hela världens elände på sina skuldror så tror jag faktiskt att denna skulle stå sig bra i konkurrensen,
Aston har ätit lite dåligt en period och då det inte tillför något, för han som går på dietfoder, att först knapra sina egna kulor och sen även äta upp Astons portion så har jag fått suttit som en grindvakt mittemellan.
Jag var bara tvungen att hasta iväg efter kameran, egentligen skulle jag filma när han smyger iväg från sig egen matkopp …….. i ultrarapid för då syns man tydligen inte, närmar sig som av en händelse Astons kopp och han har ju aldrig haft vett att vakta sin mat, han går lika gärna undan om någon annan verkar mer sugen, SUCK!
Det är tursamt för Lukas kroppshydda att han har en matte som inte blidkas av denna min, då skulle han rulla fram nu!
Dagens vikt är 47,1 kg  -2,5 på en månad, nu återstår det delikata problemet att hitta rätt nivå på fodergivan och hålla honom under 48 kilostrecket.

Idag blev det en stökresa till Kovland för att gratulera Ulrika och Busen som sprang in ett norskt championat i helgen, STORT GRATTIS!!!

Värmen har äntligen kommit så att sucka och pusta över det törs man verkligen inte, hellre tokvarmt än isvindar på sommaren!
Ha det bäst! / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s