Nya planer 16 maj

Hua vad tiden rusar! En vecka kvar att jobba sen är det semester, känns som en ypperligt god idé att ta en första tidig semester, när sommaren kommer rusande och naturen är som vackrast !
Våren kom ju av sig lite när några vilsna snöflingor började dala och temperaturen sjönk som ett blysänke, men nu tror jag vi är på rätt spår igen!
33
Vår nya bro här i Sundsvall, fotade när vi prommade hem efter att ha lämnat bilen på verkstad ………..fast denna gång var det planerat, grejor som skulle bytas var beställda innan den tog omvägen via en annan verkstad, men nu så! ……..får den f-n rulla löjligt långt innan börsen ska öppnas för annat än bensin, och det med basta!
( fotot har jag beställt i en tredelad canvas till någon som fyller år, blir spännande att se hur det blir! )

Nya spännande planer på Bågevägen, vissa kan förverkligas och andra gick käpprätt åt pipsvängen  ………….. det som inte funkade kanske funkar bättre om det blir ett nytt tillfälle, litet, tjurigt, truligt, in från höger & kort i rocken var orden för dagen!
Men det som definitivt funkar är att det gamla köket ska ut och ett nytt ska in! Och som av en händelse har jag tömt halva köket, plockat bort skåpdörrar och lådor, väntar nu på att hussen/ elektrikern ska ta tag i rivningen!
Så spännande med nytt mot det här gamla ofunktionella köket, det blir inte större tyvärr, men mer förvaring räknar jag med, en gång i tiden fanns en tanke om att riva väggen mot vardagsrummet, men det skippar vi, det blir onödigt mycket jobb.
Mer spår blev det i helgen då vi hade sennenträff, det var mer prova på för nybörjare, mina hundar fick springa en annan hunds spår och hitta en klöv på slutet, där dog definitivt rådjursklöven!
116

118
Foto Ulrika Hansson

Igår åkte vi ut på Deltat med Kicki & Diva, kul att se utan ett snötäcke!

10

21

13

16

28

18

19

Tur att man har en hund som är fotogenisk ! Aston Martin han är ”all over the place” tigger godis frenetiskt och lämnar sällan den ficka som innehåller godis några längre stunder, Kicki har visst godare godis än matte!

Det drar ihop sig till roligheter, snart bär det söderut mot sennenspecial, första gången utan egen hund, nu ska jag bara sitta vid ringside och njuta!
Och innan dess ska jag åka på en kryssning oxå, det är mycket nu!

ha en skön helg,
jag jobbar och står i som vanligt jag på veckoslutet! / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s