bakslag 2 maj

Ja vad ska man säga om vädret? Att sent om sider kom det omtalade förväntade aprilvädret, typ sista dagen på den månaden, det är kallt, det snöar, haglar och är uppehåll om vart annat ……….. men vi tuffar på mot sommaren, det kan ingen ändra på!
I söndags var det i alla fall strålande väder så då skickade jag ett meddelande till hussen i huset ( jag vaknade på jobbet denna dag, är vi i samma hus brukar jag tala direkt till honom ) jag funderade om han möjligtvis kunde montera upp uteduschen, blandaren får ju bo inomhus om vintern, jodå, allt var på plats när jag kom hem så båda hundarna blev badade, det är obeskrivligt skönt att kunna stöka undan detta utomhus!
BildBildBild
Inte bara vädret som ger bakslag, som jag tidigare misstänkt och aningen förträngt så har midjemåttet ökat igen på lilla farbrorn, tänk att det ska vara så svårt att hitta rätt mängd färskfoder till honom?
Handen på hjärtat så funkar nog inte denna mat på honom, jag kan ju inte ge hur lite som helst, hmmm …. fast vid närmare eftertanke så har han ju fått för mycket när han går upp i vikt ……….SUCK
Bara att bita i det sura äpplet och köra en säck bantningsfoder igen, det ger ett snabbt resultat, och denna gång är det inte fem kilo utan två som ska bort.
Bild
Rund är också en form ………men jag tror ju på ett längre & friskare liv om han håller bilringarna i schack!
Ja ja ………jag vet, det gäller fler, men det är tusan så mycket enklare att banta hunden än mig själv!
Igår var jag ut till Santoz för att springa lite med honom utan att han skulle bli exalterad av mina hundar, synd att vi inte är ensamma på utställningsplatsen !
Det får bli som det blir, förhoppningsvis så får ”farmor” låna med sig honom på någon officiell utställning i sommar och då kan det vara bra att ha checkat läget på en inoff.
Årets sommarschema börjar landa, det ser lovande ut, från 25 maj till 31 augusti har jag 12 arbetsdygn inlagda, kan nog bli ganska bra eller hur?
Första sammanhängande ledigheten är inom räckhåll ……… när jag går av den 25 maj är jag ledig till midsommar ……..HÄRLIGT!!!!
Inga planer för sommaren i år förutom Byske, hussen åker på hojtur till Riga, men jag har inga bekymmer med att bara vara på hemmaplan, planen är att komma igång med draget igen för Aston, han tycker att det är kul så nu får det bli skärpning!
En annan plan för sommaren är att gå spår med Lukas, det är hans grej så skärpningen även på den fronten!!
………Och vips var hösten här och vi hann aldrig komma igång  ………..  jag känner mig själv alltför väl ………
Nä, nu ska vi snart promma, jobba ska jag göra idag, hundarna får sällskap hela dagen av hussen som from nu är ledig fredagar hela sommaren utom när han har jour, så nu får dom inte ens dom tre timmarna mellan 13 – 16 för sig själva dom arma liven.
Jodå, jag var tvungen att kolla, det blir faktiskt vid tre tillfällen i maj som dom ska vara ensamma några timmar, men i juni-augusti kommer dom ha sällskap dygnet runt!

Ettårsbilder på Sunshine & Sibelius

10246482_623665011051454_7144330694667851637_n
Sibelius

1907618_623665064384782_5862116663013206484_n
Sibelius

10276565_10152564818367018_1086305446_n
Sunshine
972893_10152564818357018_1434254776_n
Sunshine

Ha en skön men kall helg! / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s