trular och trular 2 mars 2014

Nu så, så har jag bestämt mig, jag stannar här, blir mer och mer överens med funktionerna, förra inlägget höll på att driva mig till vansinne då jag inte fick till början, nu får vi se om det går bättre denna gång!
Och går det åt pipsvängen igen och en löjligt stor första bokstav dyker upp där den inte ska vara får jag väl leva med det!
Gillar stort att denna sida är en kombinerad blogg/ hemsida, inte för att jag behöver en hemsida men nu kan jag samla mina bästa bilder på en egen sida, lättöverskådligt på en bildblogg, så den som inte vill läsa mitt svammel kan gå direkt på fliken ”favoritbilder”, fiffigt va?
Det är skitjobbigt på ren svenska att lära sig nya saker, allra helst när man förstår att vissa funktioner finns men man fattar inte vart man skall hitta igen dom, så himla befriande när poletten ramlar ner!
Har man flera flikar är det ju smart att ha en länk tillbaka till startsidan, det fanns det från början, men jag råkade som av en händelse slarva bort den, men nu så! nu finns den där igen!
140301_0246
Gråmulen promenad igår med Calle och hans matte, dagen före var vi och röntgade honom då han nyligen fyllt ett år, så nu väntar vi spänt på resultatet, huvudsaken att det inte var några stora katastrofer vid först anblicken på plåtarna, sen ska avläsarna säga sitt, olidlig väntan!
Camilla följde med mej när jag röntgade Lukas så självklart hängde jag med när det var Calles tur.
Imorse låg det ett nytt tunt snötäcke men fram på dagen återstår bara slask, ska vi ha två månader med slask nu ??? då är det bättre med minusgrader och snö hela mars om jag får bestämma!
Dom nybadade hundarna är ett minne blott ……..

140301_0276
Det är ingen rolig historia att tänka på att Camilla har tappat tre hundar under dom 6 åren vi har umgåtts,
och jag har mina kvar, Fight var ju lite på sidan om men Aston & Tuffa var ju ett riktigt radarpar, det skiljde bara en dag i ålder på dom,
Sen blev det Lukas och Kliff, dom var verkligen bästa vänner,
Calle blir liksom off, han har ingen jämnårig bästis bland mina hundar, en ordningspolis i Aston som ryar i åt honom och Lukas är väl måttligt intresserad, just nu funkar alla hundar som potentiella flickvänner för honom, men det nog inte riktigt vad Calle hade tänkt sig!

Idag har jag lagt upp lite bilder under fliken ”favoritbilder” med tanke på hur många bilder jag fotat under de senaste åren så är det verkligen magert under den fliken, får väl lägga lite energi på detta under 2014.

Inte utan att man längtar till sommaren, jag vet att jag tjatar men det är ju helt sanslöst hur det kan vara konstant grått och dimmigt en hel vinter???

DSC_0317
Ifjol låg isarna tjocka, i år går  iallafall inte jag ut på nån is, bara där jag vet att det är grunt vatten under.
DSC_0151
Så nu längtar jag till sommaren !
Ha det bäst / AC

En reaktion på ”trular och trular 2 mars 2014

  1. Ja, fy sjutton. Det är inte klokt att tre hundar har hunnit passera revy 😦 har så många härliga filmer på Tuffa och Aston … har också många bilder och minnen på Kliff och Lukas vilket jag är enormt tacksam över, och så har vi ”lilla” Calle då … men vet du, jag tror han är lika glad bara han får hänga med grabbarna, han är glad och stollig ändå trots att han inte haft en bästis. Men visst är det härligt att se att det faktiskt kan växa fram speciella band mellan två individer. Vi får synka valpar någon gång mer i framtiden (ops .. jag som inte ska ha någon mer hund)
    Tjing // Camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s