nya insikter 27/2

 

Hallå!
Sakta men säkert trillar polletten ner,

bilderna som jag tyckte var små kunde man naturligtvis välja storlek på själv, och dom är ju sedan klickbara i två steg, jajamän, det sätter ribban lite väl högt kanske ………även en bild som inte har superskärpa kan ju ha sitt värde ……… nåja, hittills så känner jag mig hyfsat nöjd, nu ska det bara dyka upp några fototillfällen också så faller allt på plats.
Oavsett hur miserabel man känner sig så måste vissa ting ha sin gilla gång, sonen har fått en ny lägenhet och den gamla tömde vi igår, en etta, så vi tackar allra ödmjukast för att det inte var ett helt hus som skulle tömmas!
Den nya tvåan är inte riktigt klar, badrummet är helrenoverat efter en vattenskada och kakel och golv är på plats men toa och övrigt saknas, men vi fick  ställa in alla möbler i vardagsrummet, förhoppningsvis så blir det klart imorgon, men den gode sonen lider ingen nöd, han har flyttat in hos päronen igen och förväntar sig lagad middag och medföljande matlåda varje dag ……..så vi får väl se om jag måste ”sparka” ut honom en gång till…….
Han hade kunnat bo kvar i sin gamla lägenhet eftersom den nya lägenheten är i samma företag, men det är skönt att stöka undan den, och en ny hyresgäst står ju och stampar och vill flytta in.
Idag har jag och min mor varit och städat ur den gamla, grämer mig fortfarande över att jag inte fick fram telefonen och förevigade min krutgumma till mor när hon klättrat upp på diskbänken på att komma åt att torka på översida skåp som jag fick svindel av att bara tänka tanken, men jag hade en stöttande hand i rumpan på henne om hon skulle få yrsel!
Så nu får sonen en ”riktig” lägenhet, där han bott hittills har haft ett bra läge nära stan men huset som sådant är en gammal gruppbostad, vilket innebär i princip inget kök och ett löjligt stort badrum, han har hyrt ett badrum med sovalkov kan man väl säga!
och nu kommer vi till det fina i kråksången ………utifrån min synvinkel naturligtvis …….. han flyttar in på samma ”gård” som jag av en händelse jobbar på, husen står i en u-formation och man kan väl säga att vi är i varsitt hörn!
Nu är ju inte detta till min fördel vad det gäller att ränna där och städa och laga mat, NÄ, det gör jag på jobbet, men nu behöver jag inte planera långt i förväg om maken får några idéer och ska iväg på något när jag har arbete på agendan, då dumpar jag hundarna hos sonen och kan rasta dom på rasten, hur kungligt är inte det?
Hussen åker till Avesta i helgen, och eftersom jag tjurigt försöker vända allt till det positiva så får vi väl vara glada över att bromsoket på bilen skar ihop igår när jag och hundarna var på väg till Deltat för att hitta lite ren snö att gå på och inte på lördag när han styr kosan söderut.
HAPPY FACE! ………eller inte ………… många pengar kostar det, och fler fel skall lagas till veckan ……..hmmmm ………fast det är ju inte typ gratis att köpa ny bil heller, denna är ju betald, förhoppningsvis så rullar den ett tag till.
Jaha, detta blev ett inlägg utan en endaste bild i denna nya blogg med bilden i fokus , men det är tusan inte mitt fel!
Snö i morse när jag körde ner bilen till verkstad och sen tog hundarna och jag en stärkande promenad hem ……..sen har jag flyttstädat och övrig tid har jag hostat ……..men bilder lovas till nästa inlägg!
ha det bäst / AC

3 reaktioner på ”nya insikter 27/2

 1. Hejsan hoppsan … Ny blogg 🙂 att du bara orkar lära om hela tiden 😉 tror minsann du har för mycket ledig tid :O). Men att du missade fota mor din klättrandes på bänken är knappt förlåtligt, maken till krutgumma har jag nog aldrig skådat!!! orden … men jag släppte inte taget då hon tumlade runt med Aston, är för alltid inetsat i mig. Hon slår nog rekord i pigghet den damen.
  Nu ber vi till de högre makterna om lite sol i helgen så kanske vi kan ta en prommis med dogsen.
  Tjing tjing // Camilla

  Gilla

  1. 😉 kan man få för mycket ledig tid ??? jag orkar inte egentligen, men att lära sig nya saker tvingar hjärnan att fokusera och inte sväva iväg och älta sånt som jag mår dåligt av, bättre för allmäntillståndet att bränna hjärnceller på nya projekt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s