nytt kapitel 26 feb 2014

Har man inte bekymmer så skaffar man sig ……….. som att byta blogg och lära sig ytterligare nya saker  ……… jag fick bara för mig av en händelse att jag ville ha en stilrenare blogg som mera ska sätta bilderna i fokus, den förra bloggen är enkel att hantera men just nu känns den lite plottrig och istället för att ”städa” den så gör jag ett kastbyte och vänder blad mot ett helt nytt kapitel!

222222
Vågar vi tro att det är våren som kommit med dunder och brak innan ens mars månad klivit över tröskeln? ja inte vet jag men plusgrader och snösmältning har vi på bred front iallafall, jag säger det igen ………. mycket märklig vinter!
Det är inte många dagar vi sett solen, grått och mulet idag igen.

140224_01224
Fast jag vet inte, om bilderna direkt hamnar i fokus i detta format?
Men om man vänder på steken så blir det möjligen mer lättläst om man slipper scrolla förbi spaltmeter med bilder, för den som vill kika extra på en bild är den ju klickbar till större storlek,  hmmm ……….. vet inte vad jag tycker faktiskt!

Känns lite futtigt att klaga på denna gräsliga influensa eller vad det är som slagit klorna i mig när min jämnåriga kusin Mikael är på väg att förlora kampen mot sin cancer  ………så jag ska inte gnälla, ignorerar det elaka viruset och är ödmjukt tacksam för att jag lever.
Styrkekramar i massor till alla berörda.

Livet kan ändras fort, vissa saker kan man påverka, andra inte, var och en har ett ansvar för sitt eget liv och hur man förvaltar den korta tid vi har här på jorden, jag försöker ha det i tanken och låta saker som tär rinna av mig, för min egen skull ………

ha det bäst så får vi se om vi syns här igen eller om jag hoppar tillbaka till den gamla! / AC

Detta bildspel kräver JavaScript.

jaha, och där hittade jag en till funktion …….bildspel ………..det blir nog bra det här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s