Äntligen! 4 januari

Hallå!
Så kom den då äntligen, igen, snön! Den som damp ner i november försvann ju och lämnade efter sig isiga vägar och stigar, absolut värsta scenariot vad det gäller vinterväder om ni frågar mej.
Det började igår och har snöat hela natten och långt in på dagen idag.
Faktum är att det blev så kul så jag tog och dammade av kameran, den håller ju på att rosta ihop där den ligger bortglömd i ett hörn.
Men nu fick jag en idé om ett nytt foto på mej och hundarna, selfisar verkar ju vara populära fortfarande och eftersom jag älskar att se mig själv på bild ( eller inte) så vill jag ju hänga med i svängarna 😛
Det snöade ymnigt när vi traskade iväg, det verkade inte vara många som tänkte som mej, ingen faktiskt!
Vi fick trampa upp våra egna stigar, bitvis var det snö upp till bogen på hundarna, så himla härligt!
En tapper själ hade skidat i elljusspåret, snart är det våran tur!
70
Det blev två timmar ute i det vita fluffet, jag kan riktigt känna hur energin tankas in i kroppen!
60
Ny omslagsbild till FB …….lätt som en plätt eller……….

Nja, vi fick nog hålla på ett tag, jag har inte riktigt fått till snitsen med skärpan, jag vet ju hur jag ska göra men det kommer jag ihåg först när bilderna ska redigeras 😛
81
Och här vet jag inte riktigt vad jag håller på med, ska jag månne börja klä av mig? 😛 NÄ, stopp och belägg det är ju vinter nu, dra genast upp dragkedjan!

Jajamän, det var dagens selfisar det!
83
❤ Kan man annat än att älska denna hund? Liten farbror har gjort det till sitt signum att sticka fram nosen bakom en gren och se söt ut!
65
8274737271706967636261
Nu hoppas jag att denna snö ligger kvar och att det kommer LAGOMT mycke`till så att vi kan ge oss ut i skidspåret.
Imorgon fyller Qross 11 månader, ska väl försöka oss på en ståbild, vikten får vi avvakta med då vi smittar för närvarande.
Som en intressant reflektion på kennelhostan så är Lukas symtomfri nu men Qross låter väldigt illa mellan varven, sett till antal dagar så kan jag snopet konstatera att Qross är mer rosslig över fler dagar än vad Lukas var, så jag får nog omvärdera vem som smittat vem då Qross fick symtom senare. Och med tanke på att Qross är vaccinerad mot kennelhosta så borde han väl fått det lindrigare?
dsc_0161
Det nya golvet är äntligen på ingång, hussen är ledig denna vecka och som av en händelse så är jag det också, jobbade ett kortpass igår men annars så står det ledigt på schemat.
Vi tar en bit per dag så imorgon är det dags att flytta på tv:n.
Det nya golvet är ett vinylgolv, det är helt klart halare för hundarna än den plastmatta som ligger sen tidigare men inte alls lika halt som ett hårt laminatgolv.
Första intrycket var att det var jättehalt men dom har ganska snabbt snappat upp att dom måste hålla emot lite så jag tror nog att det ska funka, jag upplever inte att dom halkar runt längre.

Den senaste tiden har det varit ledsamt, en kusin till Björn har somnat in efter lång tids sjukdom, idag var det begravning för Angelicas fd pojkvän, sov gott Erik, en dag blir allting stilla, en dag får allting ro.
Igår berättade Angelica att hennes bästa väns bebis dött i magen bara en vecka innan förlossning, så himla tragiskt, sov gott även du lilla liv som aldrig fick se dagens ljus.

När en blomma bryts av (En källa av ljus)
När en blomma bryts av i sin vackraste blom
då blir marken så trist, och så fruktansvärt tom…
Men kanske ändå att det någonstans finns
en äng eller undangömd skreva,
dit blommor som brutits för tidigt får komma
och fortsätta andas och dofta och blomma och leva…

Atle Burman

Livet är inte rättvist, inte någonstans, vi kan bara göra det bästa av den tid vi har och vi gör själva våra val hur vi vill förvalta den tid vi är tilldelade. Några får aldrig chansen att ens dra ett första andetag.

På det nya året lovar jag dyrt och heligt att ta vara på tiden, för vem vet när klockan slutar ticka på precis mitt tidur?
Ha det bäst och ta hand om er / AC

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s