Hejdå 2016

Hallå!
Här sitter jag ganska göralös på jobbet så då får det bli en rast på schemat för att plita ner några rader och göra bokslut.
Året har varit till full belåtenhet skulle jag vilja påstå, förra året på Stockholm hundmässa slängde jag in en intresseanmälan på en nygjord parning och den första april kunde vi brumma  iväg ned till Ljusdal och hämta hem världens bästa Qross!
brun
Vilken lycka!
Idel glädje utom den gången han hamnade på djursjukhus en natt och formligen höll på att skrämma skiten ur mej, HUA! men han red ut den stormen vad det nu var, nåt knas med magen.
acu_7550_2952_1
Storpojke!
Vilken rolig hund att vara matte till, ingenting är omöjligt i Qross värld, en riktig myspys vovve som inte vill ha några störande  luftspalter emellan när han ska må gott, sitter helst i knä, somnar gärna PÅ mej, mattes kille hela dagen.
Nu rusar tiden i rekordfart mot ettårsdagen och den skärseld som benämns röntgen skall gås igenom, jag vill bara ha det gjort, det finns inget som tyder på några större skavanker på insidan men det vet vi först när plåtarna är avlästa.


Jag kan inte komma på något som har varit tungt och jobbigt detta år för mej personligen faktiskt? Men det var väl kanske jag som stod på tur för ett år utan oro och bekymmer?
Fridens liljor råder på familjefronten och det var verkligen på tiden, plötsligt så händer det!
Jag har väl inte varit så värst flitig med bloggandet men några rader har jag ändå fått på pränt, alltid kul att kunna gå tillbaka och läsa om några år.
Fotandet har jag tagit ett steg längre denna höst då jag kastade mig ut på helt ny mark och erbjöd mina tjänster till helt främmande människor.
Det är stor skillnad att känna press att prestera mot för att fota enbart för nöjets skull.
Men hittills låter det som att mina kunder är nöjda så vi får väl se om det kommer några fler uppdrag 2017
Så vill du ha dina barn, dej själv, din katt, hund, häst eller pelargon eller vad det nu kan vara  fotad, tveka inte att höra av dig, jag är öppen för nya utmaningar!
Lite blandande bilder på vad jag hittills åstadkommit finns under fliken
”barn & porträttfoto”
Min önskan inför 2017 är att det tuffar på i samma spår, dumt att byta riktning nu när vi är på banan igen!
2016 slutar lite tråkigt med att jag kan konstarera att Lukas med all sannolikhet insjuknat i kennelhosta, han låter alldeles förfärligt mellan varven men dess emellan är han som vanligt så han är inte så jättepåverkad, Qross har börjat kraxa lite också men inte alls på samma sätt, det är ju troligtvis han som dragit hem smittan då han träffat många fler hundar i olika sammanhang än vad Lukas har gjort.
Jag vaccinerade aldrig Lukas i somras mot kennelhosta, har gjort det varje år tidigare, även Qross skydd borde vara lågt då det snart är dags att vaccinera honom igen.
Så nu är jag en erfarenhet rikare, första gången jag har denna åkomma innanför dörrarna.
Vi sitter i ”karantän”, bör inte träffa några andra hundar på 14 dagar.
Tydligen så är det många som har kennelhosta nu, lite surt då jag i sista sekunden slängde in en anmälan till valputställningen på lördag, men det är bara att snällt stanna hemma.
Önskar er alla allt gott inför det nya året!
/ AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s