10 veckor

Hallå!
Ja nu har jag ryckt upp mig vad det gäller bloggandet, en gång i veckan, det är mycket det!
Men det är ju viktigt att dokumentera det lilla livets tillväxt, första två veckorna har gått helt enligt regelboken. Galopperande viktökningar vill jag inte veta av!
Fast å ´andra sidan så brakade ju Lukas iväg med två kilo i veckan under en period utan att för den sakens skull bli någon elefant.
Nu är Qross i alla fall klart mycket stadigare på benen, han var ju som en enda stor geléklump första veckan, det tar ett tag för sinnesfriden att vänja sig vid en lealös liten valpkropp, tillväxtzoner som löper amok och tillväxtrubbningar har vi nu knuffat längst bak i skrubben på hjärnkontoret, jag har ju lyckats styra upp både Aston och Lukas till friska hundar borträknat Astons etta fram så varför skulle det vara annorlunda nu?
63
Snart så är benen så höga så att han inte fastnar på basketbollen ❤

Det är inte lätt att vara kort i rocken, Lukas är ju tre äpplen hög så jag vet inte vad vi ska säga om lilla Klossen?
tre druvor hög kanske?

Ganska kallt har den senaste tiden, snön ligger kvar där det är skugga, så då håller sig nog ormarna borta också, det hör varje vår till att noja lös lite på ormar i varje snår tills den fobin lägger sig och vi traskar på över stock och sten utan en tanke på slingriga varelser.
nordic47
StorKlas & LillKlas ❤
qross 9 v10
Det är försent att önska sig bilder på sig själv och sin hund när han inte längre finns i livet.
Så jag gör väl rätt från början nudå även om jag aldrig kommer att bli bekväm framför kameran.
nordic46
Qross och hans stand in bröder ❤

Det råder ju delade meningar om hur mycket en valp ska röra sig men i min sinnevärld kan det aldrig vara fel att röra sig fritt på mjukt underlag i skogen, så vi tar bilen en tur varje dag för att hamna mitt i spenaten.
Vi har ju skog bakom knuten hemma också men det finns bättre skog på håll.
75
Imorse vaknade vi till ett snöfall, aprilväder!
74
En promenad upp till veterinären för invägning.
10.8 kg denna vecka + 1,1 kg
Det var som ett helt äventyr så det blev en stödvila när vi kom hem igen.
Hussen är jourledig idag, han tog Lukas på en promenad så tog vi tag i veckokortet.
Det tar sig sakta men säkert, jag kan inte påstå att jag är supernöjd, men det är en ståbild och vi tränar vidare.
77
Godis och avtryckare i den ena handen och valpen i den andra, och NÄ, jag har inte nattlinne på mig, det är faktiskt en klänning, var ju tvungen att hoppa i nåt som inte är svart, och då finns det inte så mycket att välja på!
76
Veckans bild! får duga!
qross stämpeljpg
SÖT ? joråsåatt ………så söt så att man nästan får hål i tänderna som Angelica sa ❤
Imorgon ska jag jobba, måste ju tjäna ihop till hundmaten, men sen ledig till fredag igen.
Qross28
Lovade ju att återkomma när jag använt ångtvätten till golven ett tag, jag är sjukt nöjd, så enkelt allt plötsligt blev med det tråkigaste hushållsgörat ever, rekommenderas starkt!
12891669_844786782316009_5702635388528868812_o
Igår landande den äntligen i brevlådan, mitt allra första Sennenblad det är ju liasom jag som nu ska knåpa hop allt material till en tidning framöver.
Det har varit sjukt jobbigt men samtidigt lärorikt och roligt att förstå sig på hur det fungerar.
I slutet på februari blev det en stökresa till STHLM för att hämta hem datorn och sen fanns det ingen återvändo, bara att börja klipp och klistra!
Det finns bara en negativ sak med detta uppdrag och det är att jag redan kan tidningen från blad till blad när den dimper ner i brevlådan.
Men likväl var det spännande att hålla pappersvarianten i sin hand, jag hittar naturligtvis fel, text som sitter ojämnt osv men vad tusan, bara att dra lärdom och göra bättre till nästa gång!
Det värmer med det positiva mottagandet som detta nummer fått och alla glada tillrop, det tar vi åt oss av i redaktionen och jobbar glada vidare med nästa nummer !
Det är tur att jag har så mycket fritid för det är inte gjort på en kafferast att knåpa ihop en tidning, jag har fått en rejäl inblick i hur mycket tid som inte bara jag utan en massa andra eldsjälar lägger ner på att jobba ideellt, och så länge det känns roligt och meningsfullt så offrar jag gärna den tiden.
Och när jag ändå nämner ideellt arbete så passar det ju som handen i handsken att påminna om sennenträffen på söndag kl 12!
Träff nedanför Selånger Kyrka 11.50 för gemensam färd till målet.
Jag jobbar till 12 och kommer lite senare, Men Ulrika finns på plats.

Trevlig helg! / AC

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s