Carpe Diem ! 20/3

Hallå!
Tiden tickar ………. nu står det på schemat att jag ska jobba som aldrig förr ……..nåja, jag har ju nyss varit ledig i snudd på två veckor så någonstans måste ju timmarna jobbas in ………… en aningen skum känsla infinner sig när jag inser att jag ska jobba i tio år till …………. alltså! tio år går ju hiskeligt fort ……………och sen då?
Jag ser framemot en evig ledighet ………….. men den är ju även ett kvitto på att allt har ett slut ??
När vi hade en släktträff för många år sedan så blev min farmor hämtad från sitt äldreboende för att vara med några timmar, sen orkade hon inte mer och fick åka hem.
Där och då så kände jag att hua vad jobbigt för henne att måsta lämna ………….nu tänker jag annorlunda, jag tror faktiskt av botten av mitt hjärta att man känner sig ganska nöjd när man är 90 + och jag hoppas att även jag får sitta där på ålderns höst och känna mig nöjd!

Livet är något som pågår medans man planerar vad som ska hända ……………..
CARPE DIEM !

För tillfälligt jobbar jag hårt med att jobba igen alla lediga glada dagar, klagar inte för fem öre, det är väl fantastiskt med önskeschema och att kunna lägga in en ledighet som inte kostar många semesterdagar, nu ”offrade” jag faktiskt 4 dagar på Englandsresan men jag tyckte att det var värt det ……..och saldot landade på 50 semesterdagar kvar så varför klaga när det blev två veckors ledigt?

Vi har kämpat på bra i skidspåret, tur vi har Christer som år föråkare och förste spårare!
DSC_0551

DSC_0549
ViDSC_0552

Vi åker fram och tillbaka på en sjö som numera bara är blankis ……….men på skuggsidan ligger snön kvar och där går det finfint att åka!

Att åka 4 kilometer skidor i hyfsat tempo tvingar hundarna att trava, den farten får man inte upp på en promenad ……….liten farbror passar sig fram i tillvaron, äsch, det bryr jag mig inte om, jag fokuserar mer på att jag kände revbenen igen häromdagen!
Aston Martin travar på bra och efter de senaste utställningarna jag bevittnat så blev jag faktiskt lite sugen på att ställa honom igen!
Så på en flygande kontroll kunde jag glatt konstatera att dom var där igen ……..kulorna!
Vi lever bara en gång och att ombestämma sig är en mänsklig rättighet, jag och hunden lever för hoppningsvis ett bra tag till men varför skjuta upp till imorgon det vi kan göra idag?
Så det blir nog några inhopp före veteran faktiskt!

Förra helgen begav vi oss till Sala ……”föräldrarhundarna” skötte sig utmärkt!
051031415
Molly ❤ Nisse för det har jag bestämt!

Haha …… här bokar man valpar till höger och vänster, nåja, verkligheten är ju den att förr eller senare är jag spekulant!
018031415 075031415015031415

Ja, det är ju inte utan att man undrar varför man skulle åka hela vägen till England när man kunde i lugn och ro njuta av samma hundar på hemmaplan ?
Maxen BIS veteran & Jackpot BIS  på sennesspecialen, STORT GRATTIS !!!!!! stort GRATTIS även till Madde som blev BIM med AIKO!!
002031615 001031615 008031615
Jag njuter av de hundar jag har här och nu och som landet ligger så räcker det alldeles utmärkt med två hundar, detta kan ändra sig fortare än jag hinner blinka men om jag ska oroa mig för detta nu så blir jag tokig! ……..eller tokigare ……..
Jag gillar utställning, det är ett trivsamt sätt att träffa likasinnade ………men jag gillar mina hundar mer !
Utställning i sig är inte ett alternativ för att skaffa ännu en hund …………. det funkar alldeles utmärkt att åka iväg allena utan hund och insupa atmosfären !
009031615 006031615 Jag trodde aldrig att skidåkning kunde vara så kul!
Hussen muttrar under lugg ( som han inte har) att bilen blir så skitig efter dessa grusvägar som bär mot skidspåret ……….men HALLÅ! Underbart är kort och snart är detta ett minne blott!
002031615
Mammahunden  ❤ kom ihåg vart ni läste det först!
Mitt hemliga projekt med fröken ”S” går som på räls ………….:P HUA VAD DUKTIGA VI ÄR !!!!!
Ha en himla trevlig helg alla lediga så jobbar jag på och håller Sverige rullande ! / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s