fredagen den 13:de

Hallå!
Inte många timmar kvar innan det är dags att nanna kudden så jag tror mig kunna ropa hej redan nu, ännu en fredag den trettonde som kan läggas till handlingarna utan att något förfärligt har hänt mig.
Fast å´andra sidan måste man väl tro på skrock för att det ska ha betydelse?
Är extremt tacksam över att det står ledigt på schemat även denna vecka, på väg ”over sea” så åkte jag på en rackarns förkylning igen vilket var ytterst opassande då jag precis varit sjuk och helt sonika inte alls räknat in det i reseplanen , till minnesbanken antecknas att åk aldrig ALDRIG någonsin någonstans utan nässpray och andra förmildrande medikamenter.
Jag har definitivt varit kryare i mina dagar så det har gått lite på halvfart, men skidor har vi åkt i alla fall !
Lite läskigt är det allt att vara ute på isen men när det sitter folk och pimplar så vet man att isen bär …..eller?

012031315 011031315
Så himla värt att åka nån mil till snön, hoppas isen ligger några veckor till!
Det blir ju himla bra motion för hundarna att trava/galoppera i 3-4 kilometer än att promenera. Och liten farbror han tar sig helst fram i passgång, jag tror bestämt att han var Islandshäst i sitt förra liv!

Ny säck bantningsfoder är inhandlad, jag börjar starkt tvivla på att jag kan fortsätta med färskfoder, hur bra jag än tycker att det är så faller tjusningen när jag inte kan hålla vikten på hundarna.
Till och med Aston har fått lite bilringar som aldrig någonsin haft ett uns fett på kroppen, det håller inte att skylla på den kemiska kastreringen för även om den ger ökad aptit så har han inte fått en större giva.

I dyningarna efter maratonresan så har jag sovit väldigt oroligt, vaknat med ett ryck flera gånger per natt och vet inte i vilket land jag är …………… tokigt!

Men med lite blodad tand så bär kosan mot söder även till sommaren, både hotell och hundpensionat är hipp som happ bokat, en stökresa till Tysklandet är aldrig fel!
Mina hundar har varken pass eller är rabiesvaccinerade så då blir det enklast och bäst för dom att ”dumpa” dom efter vägen.
Tryggt att lämna dom hos någon man känner !
Turligt nog så finns det ett pensionat i Småland som drivs av Susanne / Ekespångs kennel, hon hade Astons pappa, Ekespångs Chivas Regal och nu ska hon få rå om ”barnbarnet” lite.
Håll i hatten Småland, bumper på ingång!

013031315
Tränat lite på fjärrstyrning av kameran idag, selfies är ju som tidigare skrivits inte min grej, men vad f-n, det är ju så här jag ser ut vare sig jag är med på bild eller inte!
009031315
Jag fotar via mobilen som är uppkopplad via wi-fi till kameran, tröttsamt nog så är signalerna inte så starka uppe på sjön så när jag hade tröttnat på dålig uppkoppling efter att ha lyckats ta några kort så gav jag upp ……..men när jag tittade på bilderna så var det bara att konstatera att jag glömt att ställa skärpan, det gör man också på mobilskärmen genom att hålla fingret där man vill ha skärpan, så det var bara att börja om.
Hundarna flög som skållade troll men tillslut så ……….. tydligen så gjorde pimplarna längre bort något intressant, det tackar jag för!

010031315
Sötnöten!
Usch vad skitiga hundarna är, men det känns ganska värdelöst att tvätta dom nu innan det torkar upp lite till, men det ser lovande ut, det verkar bli en mild vår vad det gäller slask faktiskt!
När jag klev ur Lisas bil i söndags så tänkte jag att nu ska jag INTE åka långt på väldigt väldigt länge ………men man kan ju alltid ombestämma sig, tur det!
Så imorgon bitti i arla timmen rullar vi mot Sala och årets första rasspecial, men herregud, runt trettio mil är ju som ingenting nuförtiden!
Så länge som jag gör saker och ting för min egen skull och för att jag tycker att det är kul så är det ju verkligen inget att fundera en extra gång på ………
IMG_26865604206816
Japp, så är det!
Ha en himla trevlig helg och lycka till alla ni som ska ställa i Sala! / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s