Herr & Fru i 25 år 8 /12

Hallå!
Ja idag passerar vi ännu en milstolpe på livets väg, 25 år som gifta, det blev ett ”hetsbröllop” då det var ett måste att vara gift före 1 jan 1990 för att jag inte skulle gå miste om änkepensionen ?! vet inte ens om detta gäller längre men gift blev jag, vi köade med en drös andra i ett hus på stan för att gifta oss borgerligt med ämbetets vittnen, ingen av dom närmaste var informerade, vi var inte direkt peppade för ett bröllop så där i början på december.
Men med facit i hand så spelar det nog ingen roll hur man blev gift, vet många som hade överdådiga bröllop som numera vandrat vidare åt olika håll, det är nog inte ceremonin det sitter i.
unnamed (7)

unnamed (6)
477
Familjebild 25 år senare, vi var till Svanö igår då det äntligen blivit dags för besök.
Glad men lite trött dotter, vi åt middag tillsammans innan det var dags att vända hemåt.
Den gastkramande rädslan har lagt sig och en känsla av hopp och förtröstan spirar,
en dag i taget ❤

Jag köpte ju en liten wi-fi  ( WU-1a ) sändare till min förra kamera, vilket naturligtvis inte passade då jag missade att den var till en senare modell, men till den kamera jag har nu passar den, himla smart pryl där jag kan ladda över bilderna till telefonen och även fota med den.
Det blir en bättre överblick när bilderna kommer upp i ett rutnät på mobilen.

479
Kollar avståndet! ( kameran riggad på en sten )
Dessa bilder är tagna med trådlös fjärrkontroll men jag kan som sagt styra kameran med mobilen också och då ser jag direkt på skärmen om alla är i bild, kul och kanske en smula onödigt men man vet aldrig när det kan komma till nytta!

476

För att inte få ångest över att ha ödslat en hel ledig vecka på ingenting så tog jag mig i kragen häromdagen när det var 7 plusgrader ute, båda hundarna åkte in i duschen, men först fick dom en liten förbehandling med ett schampo på det vita som fick sitta en halvtimme, och tänka att till och med Aston blev hyfsat vit, det som inte blev vitare klippte jag bort, härligt att bara behöva tänka funktion och inte ett dugg på utseende !

Men bara ett bad räcker inte för att få dom i form, det krävs ett krafttag med viktkontroll också, trots att jag vägt varje mål så har det ändå blivit alldeles för mycket mat till Lukas, och ändå ligger vi på gränsen på minsta giva per dag.
Det är bara att inse faktum att detta färskfoder är alldeles för kraftigt för honom, jag kan ju inte minska ner hur mycket som helst på mängden mat, så nu är det bantningsfoder igen och sen blir det nog ett försök på färskfoder ett mål och ett energisnålt foder på det andra.
Jag vill verkligen inte ge upp färskfoder helt.
Denna vecka ska jag faktiskt göra några knop på jobbet men sen väntar roligheter mot helgen.
Så synd att Stockholmsresan krockar med ett fackeltåg över nya bron, men man kan inte vara med på allt, det är tydligt det !
Ha en skön vecka och stressa inte inför julen, det blir jul ändå! / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s