oinspirerat 29 sept

Hallå!
Usch vad det går trögt att blogga nuförtiden ………men några rader ska jag väl kunna få ner.
………Eller så fyller jag ut med bilder så blir det ett låååååångt inlägg i alla fall …..
Jag har faktiskt jobbat ganska mycket tro det eller ej, någonstans måste ju timmarna avverkas och jag väljer gärna att jobba i ”block” och få sammanhängande ledigheter däremellan.
Höstvandringen i Duved frös inne, vi får göra ett nytt försök nästa år!
117
En liten orsak bla är detta lilla ljuvliga troll!
Och det var en hel del annat också som ställde till det med nekade ledigheter och utdragna löp, men som sagt, på ´et igen nästa år!
Men visst hade det varit roligt att få komma iväg och fota lite nya vyer.
110
Vilken tur att jag utsett mig själv till ”Nisses” personliga fotograf, heter man Nikon i stamtavlan så måste man nog ha en sådan och jag får både snusa och fota!
122

Ingen höst i fjällen men vad gör väl det i det stora hela när vi kan njuta av hösten på hemmaplan?
167
Jag har ju haft ett stort dilemma hela sommaren med min hälsporre som gjort mer eller mindre ont, jag slits mellan att vila och låta det läka eller ignorera skiten och vandra på ändå ………… det sistnämnda är ju kul för stunden och dövar samvetet för hundarna ……….. men det gör dj-vligt ont också, nu har jag i alla fall masat mig iväg och köpt en avlastande sula och så tuggar jag en kur antiinflammatoriskt så får vi hoppas att det ger med sig nån gång, tyvärr så verkar det ju kunna bli långvarigt, och vilar man inte så kan man ju räkna ut med arslet åt vilket håll det bär ……….
141
140
128
124
129
143
126
Jakten på den perfekta gruppbilden ……….bakom kulisserna!
Aston som satt fint drar mot matte, Lukas blir avundsjuk på att Aston får springa till maaammma och ser ut som om en smärre hundmisshandel utövas mot honom ………inga hundar eller människor kom till skada under denna fotosession!
138
Tänk att man skulle hinna fylla 54 år innan det var dags att utforska Gudmundstjärn ??
Vackert som en tavla i alla fall!

145
Figo & Putte

132

Köket tuffar på, igår fick kyl och frys tillfälligt flytta in på sina platser, köket krympte genast men det finns inget att välja på så vi vänjer oss nog, skönt att ha dom i närheten av bänk och spis, fast dom bara stått några meter bort så har det varit bökigt.
157
Muren är framknackad och har fått belysning, fint som snus!, även i vitrinskåpet varde det ljus.
158
Även i ”diskhörnan” har en lampa kommit upp, skitsnyggt på ren svenska med ”gamla” svarta kontakter, vi gör nytt men det ska se gammalt ut!
175
163
Idag har vi varit ut på Deltat, solen försvann naturligtvis innan vi var framme men det blev ju inte helmulet som tur var, jag hade bara det fasta objektivet med så det blev inte så många bilder tagna, Lukas sötnöt poserar gärna när han är på det humöret men Aston han är nära som ett frimärke så han fastnade knappt på bild.
172
164
närstudie!
162
174
173
nu är det färdigposerat för idag!
166
165
Synd att vi missade denna krabat vars steg kom från havet och fortsatte in mot deltat ……….
160
169
Dags för bad och frisering …….måste bara gruva mej lite då utomhusduschen har gått till vintervila.
168
170
171
Nu får vi se fram emot en fin höst utan massa regn och slask, en lagom vinter med snö, förra årets iselände klarar jag mig utan, och innan vi vet ordet av så porlar det i bäckarna igen och sommaren är i antågande. jajamän, så får det bli!
// AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s