Den andra sidan 14 sept

Hallå!
Idag är det stora valdagen, det har väl knappast undgått någon?
Skönt att få det överstökat så vi kan återgå till det ”normala” dvs älta annat än politik, visst är politik viktigt men hur det än går idag så lär inte mycket förändras över en natt, men förhoppningsvis vänder skutan och plockar upp allt den kastat överbord som berör våra barn och gamla.
Jag har absolut fått mer pengar i plånboken de senaste åtta åren men jag skulle ju vara fullständigt dum i hela huvudet om jag inte förstår vart dom pengarna kommer ifrån ………. och jag tycker inte det är värt det.
Jag har på nära håll sett hur fas3 , AF & FK arbetar,  dåligt utgångsläge om man är sjuk, arbetslös eller i behov av stöd för att fatta alla blanketter som ska fyllas i till förbannelse.
Jag är ödmjuk och tacksam inför det faktum att jag har ett hyfsat bra betalt arbete att gå till varje dag, det är snudd på människoförakt och förnedring att tvinga folk att gå till ”jobbet” varje dag för att få ut sitt bidrag, som naturligtvis inte är ett bidrag, det är en lön tycker dom som bestämmer.
Nä, skrota fas3 och gör nåt bättre, för sämre kan det väl inte bli?

Vi har tagit steget över till andra sidan ………….

1070
……. i köket !
Nu har det klarnat även för denna sida, tur vi skyndar långsamt, närmast muren ( som ska knackas fram helt eller delvis) ska kyl och frys stå, sen blir det som synes trävägg ( som ska målas vit)  gamla bruna kaklet byts ut mot ett nytt vitt, inga överskåp, det blir nån hylla på väggen, inte helt klart vilken än.
Det blir ju en kontrast mellan det äkta kaklet på muren och det ”falska” vid spisen men efter lite puts och lack hoppas jag att det kommer att ”gifta sig”
Jag har köpt hem ett paket av det golv vi tänkt oss, eftersom golvet måste ligga under kyl & frys, men just nu känns det inte helt rätt, får fundera ett tag till, jag hade nog velat ha det en nyans mörkare.

Förra helgen hade vi finfrämmande av Santoz

99
Fina pojken!
På söndagen bar det av till Högbo på utställning, andra gången gillt, förra gången i Vännäs så hade han ingen som helst lust att låta domaren känna och klämma men denna gång gick det utan problem, det var jag som fegade ur, jag blev rädd att min nervositet skulle smitta av sig på honom så Camilla fick rycka in.
8

6
Lite svårt att fota honom när jag inte fick visa mig, han hade full koll på mej och då var det lika bra att hålla sig undan.
kritiken:
good type genaraly.
excelent bones,
could have hade better type of skull and less stop
scissors bait missing p4 in left side low jaw
good neck
a bit soft back
holding taila bit hight in movement
excellent chest
correct angulation & side movement
excellent markings
price giving because missing P4

Pris GOOD

( och jag håller verkligen inte med om att han behöver en bättre skalle, den är hans största tillgång )
Ja, ett tandbortfall kan vi inte göra något åt, ibland slinker det igenom och ibland inte, jag väljer att tolka kritiken utifrån att det faktiskt står att priset är pga av tanden, alltså är det ett VG egentligen!

11
Calle var jätteduktig och säkert jätteglad att hans matte kom till skott och sprang själv med honom, Heja Kotten!

77
BIR Bernerdalens Jackpot & BIM Kronblommas Rosalinda

81
Åsså har jag lagt näsan i blöt igen ……….. bara för att jag inte kan låta bli, och för att jag vet att det kan bli så himla bra ………

85
Finaste Chippen har vandrat över regnbågsbron och när det finns en liten kille som vill ha en egen familj så behövdes det bara en liten puff i rätt riktning………
Grattis Rosa & Örjan till underbara lillkillen Bernerdalens Nikon!

78
Hög mysfaktor i köket

85
87
97
93
91
Härliga höstdagar i svampskogen, svampen lyser dock med sin frånvaro men vad gör väl det?

104
Kammade ihop en egen valp ………….. det är helt sanslöst hur mycket päls Lukas har, och det syns inte på pälsen att jag kammat ur en hel hög, möjligtvis tillför det att han inte ser lika rund ut.
Nä, nu ska vi gå på promenad, slinka in och rösta efter vägen och sen så ska det jobbas, det är mycket nu!
ha det bäst / AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s