Finaler, valpar & virus 15 april

Påsken är nära ……………
Och förhoppningsvis bilen med den! Tänk vad fort tiden går ändå, halva april överstökad, nu är det verkligen snart sommar.
Denna dag började väl så där, obra att vakna med feber, det är knappt styrfart framåt, var inte jag nyss sjuk ???
Bara att ligga lågt och hoppas att det som är på väg ombestämmer sig vad det nu än är för bacill.
I helgen var det hundutställning, Berner gick på söndag men jag hann med en sväng på lördag också.

BildBildBildBild
Bratsiostra Pon Cizemka ”Cilla” som är en PON ( Polski Owczarek Nizinny ) blev BIR och tog sitt första svenska cert i juniorklass, hon var ju till Riga för några veckor sedan och blev Latvian winner 2014, det ska böjas i tid det som krokigt ska bli!

BildBild
Lukas systerbarn blev BIR  (Behrens El Diablo One) & BIM ( Behrens Elite One ) valpar, FINA!
Bild
BIR Bernerdalens Jackpot BIM Bernerdalens Black Velvet
Bara 19 hundar anmälda så det var snabbt överstökat, men jag har ju gångavstånd så jag gick hem en stund och sen tillbaka för att heja fram Jackpot i finalen, och det gick ju som hejsan det!
Bild
BIG 1 !!!!

Bild
Och BIS 3   jättekul, stort grattis igen !!!!

Igår var vi till Indal och tittade på Alnöitens O-kull, söta små troll men som tur är så har det där hiskeliga valpbegäret lagt sig, tror det försvann nånstans här i vår på slaskiga skitiga vägar, hade jag inte varit så säker före så vart jag det definitivt då, det räcker med två hundar, denna årstid skulle jag kunna nöja mig med en guldfisk faktiskt!
Men snusa innebär inga förpliktelser och är alldeles gratis!
Och när jag ändå skulle åt det hållet så fick Golfen flytta hem till Kovland igen, TACK FÖR LÅNET !!!!!
BildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBild
fina små gryn! Lycka till hos era nya familjer!
”Mina” valpar är inga valpar längre , dom fyller ett år på måndag, då är det ”bara” röntgen kvar, det har blivit fina trevliga valpar och det är jag så stolt över, nu hoppas jag på fina röntgenresultat, men till syvene och sist är det bara några bokstäver på ett papper, att hunden mår
bra är det viktigaste!
Bild
”Farmors”  fina pojk Doremis Santoz Luis som bor i Timrå, han får jag ju träffa ibland!
Nä, nu ska jag lägga omkull mig en stund och hoppas på snabbt tillfrisknande, jag ska ju jobba hela påsken sniken som jag är, jobbar jag alla andra helger så varför inte jobba påsken också när det är bättre betalt?
Hur overkligt det än kan låta så är det ju faktiskt så att jag ska bara jobba ca 10 år till, sen är jag pensionär ?????????
så om jag jobbar och står i nu så kan jag leva gott när den dagen kommer, så är planen!
Många oroar sig för den dagen men det gör inte jag, jag tycker siffrorna i det oranga kuvertet ser helt ok ut, det är klart att det blir mindre pengar men det blir inte katastrof, det har uppenbart lönat sig att jobba heltid hela livet från 18 års ålder med avbrott för två barnledigheter, Och vi bor ju i vår pensionsförsäkring, det blir lite extra klirr i kassan om man känner för att sälja det.
Den dagen den sorgen, men varför ta ut nåt i förskott, en plan kan man ha och sen så får man se om man lever och får fullfölja den.
Bild
Livet blir vad man gör det till !
GLAD PÅSK! / AC

En reaktion på ”Finaler, valpar & virus 15 april

  1. Hoppas att du blev frisk lagom till påsk igen! Själv var jag snorig och eländig igår, men piggare redan idag så det finns hopp om liv!

    Galet söta valpar och PON är en trevlig liten ras. Påminner en gnutta om briard. Alltså trevlig *ha ha ha*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s